Legfrissebb cikkeink
Malassezia furfur izolálása kutya bõrkaparékmintáiból 2014.04.18.

Kollégáink legújabb publikációja a Magyar Állatorvosok Lapjából megtekinthető és... TOVÁBB

Interjú Dr. Cságola Attilával 2013.10.03.

Dr. Cságola Attila a Szent István Egyetem Állatorvos-Tudományi Karának Járványtani... TOVÁBB

Legfrissebb híreink
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy folyamatosan értesülhessen újdonságainkról, híreinkről!

Bemutatkozás

2017.10.09-től az új címünk:


1141 Budapest, Szugló utca 89.

 

 

Cégünk 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy megfelelõ alapokat biztosítson a színvonalas állatgyógyászathoz. Az elmúlt évek során az igényekhez igazodva folyamatosan bővítettük a vizsgálati lehetőségeket, melynek köszönhetõen nagy gyorsasággal tudjuk oki diagnózishoz juttatni partnereinket.


Futárszolgálatunk segítségével az ország legtávolabbi szegletébõl is képesek vagyunk a minták összegyûjtésére és az eredmények 24 órán belüli közlésére.


A mintákat nagytelejsítményû modern automatákkal dolgozzuk fel, melynek eredményei saját fejlesztésû számítógépes rendszerünkbe kerülnek. A validálást követõen e rendszer automaikusan küldi ki az eredményeket faxon vagy e-mail útján a beküldõ partner részére, ezzel is növelve az erdményszolgáltatás gyorsaságát.


Pontosságunknak és gyorsaságunknak köszönhetõen egyre több gyógyszergyári kísérlet és külföldi megkeresés is történt, így 2007 szeptemberétõl elkészültünk ezen igények maximális kiszolgálására, melynek köszönhetõen immár több szomszédos országból is kapunk mintákat.


Dr. Hegedus György-Tamás

laborvezető